Unikatne stenske tapete


Imate poslovni prostor, pisarno, lokal, ki mu želite vdahniti privlačno zgodbo? Pomagamo vam lahko tako, da pripravimo idejno rešitev za notranjo dekoracijo in izdelamo celostno vizualno podobo po vaših zamislih. Ponujamo možnost izdelave lastnih unikatnih stenskih tapet.

Unikatno izdelane stenske tapete iz kolekcije KARAT vsem daje priložnost, da ustvarijo stenske obloge, ki so edinstvene. Za izbrani motiv se uporablja kristale, ki se elegantno prilagodijo tapeti in prostoru.  Kot osnovni material je na voljo skoraj 60 odtenkov in struktur stenskih tapet s širino 70 cm. Široka izbira barv ponuja številne zanimive odtenke, od arktičnega modrega do platine, smetane in antracita do barve bakra in plemenitega zlata.

Stenske tapete po meri so primerne predvsem za poslovne objekte, kot so izložbe trgovin, hoteli, restavracije, nakupovalni centri, zlatarne in nočni klubi. S kristali lahko izdelamo logotip vašega podjetja ali besedilo po meri, ki bo privabljalo mimoidoče.

Uporabljajo se naslednji dekorativni elementi:
Črni nosniki (premer 4 in 6 mm)
Kristali (premer 4 in 6 mm)
Beli Biser (premer 6 in 8 mm)
Črni biser (premer 6 in 8 mm)
Srebrni biser (premer 8 mm)
Zlati biser (premer 8 mm)

Poleg kristalov je učinek motiva, ki se uporablja v okrasnih kamnih, je dodatna sporočila možno poudariti z digitalnim tiskanjem. Bi radi izvedeli več o dveh edinstvenih kolekcijah ? Stopite v stik z nami. Veseli nas, da vam svetujemo!

Galerija

Kolekcija Karat