Inspiracija in navdih

interica designer’s choice 

Cilji

INTERICA DESIGNER’S CHOICE je projekt realiziran v začetku leta 2019. Ponujamo spletno prodajo notranje dekoracije. Glavna osredotočenost je na stenskih tapetah iz visoko kakovostnih materialov. Želimo predstavljati le celovite storitve in izdelke, ki odražajo vaš osebni življenjski slog. Nenehno se razvijamo in izobražujemo, ter s tem pridobivamo bogate izkušnje v svetovnem merilu iz različnih okolij na področju notranjega dizajna. Zagotavljamo vam, da bo končni videz vašega prostora na najvišji ravni. Z obsežnim znanjem o opremljanju in unikatnem kombiniranju barv je naš cilj pomagati ljudem, da svoje prostore spremenijo v sanjski dom ali poslovni prostor, kjer se dizajn in funkcionalnost harmonično dopolnjujeta.

Vizija

Naš dom bi moral odražati, kdo smo in kako živimo. Oblikovanje življenjskega prostora stranke, kot da kreiramo lastnega, je v ospredju filozofije našega kreativnega pristopa. Naša “vse je mogoče” ideologija omogoča, da za vas najdemo natančno tisto, kar iščete. Časi, ko so ljudje preko interneta nakupovali le ob posebnih priložnostih so mimo. Internet je zabrisal meje in nedostopno je postalo dostopno tudi v svetu pohištvene industrije. Na mednarodnem trgu je ponudnikov ogromno, vendar je le pozitivna uporabniška izkušnja tista, ki definira prihodnost poslovanja podjetja in tega se zavedamo. Stremimo v obojestransko zadovoljstvo in želimo si, da se kupci k nam vračajo z nasmehom na obrazu. Vizija v prihodnosti je, da z napredno tehnologijo kupcu omogočimo virtualni pogled njegovega novega doma ob tem pa mu zagotoviti transparenten pregled nad celotnim projektom in stroški. Specializirani smo za področje stenske dekoracije, kasneje pa želimo nadgraditi znanje in spletno trgovino z izdelki, ki bodo pokrivali celoten spekter dizajnerskega pohištva in notranje opreme. Trenutno delujemo v Sloveniji in zastopamo svetovno priznane nemške in francoske proizvajalce, kot so Marburg, Casadeco, Caselio, Rasch in A.S. Creation.

Koncept dela

Naš spekter storitev vključuje tudi brezplačno svetovanje. Zavedamo se, da je prenova ali ustvarjanje novega doma pomembna investicija, zato k vsakemu primeru pristopimo individualno.  Zavezani smo, da naši kupci vedno razumejo proces opremljanja, ceno in izdelek, ki ga plačujejo. S trdnim prepričanjem, da si vsak posameznik zasluži najboljše nam je največji izziv, da se vsak element združuje v celovito simfonijo in lepoto, ki je usklajena k funkcionalnim potrebam in željam strank. S tem pristopom, ki je vedno usmerjen v kupca, se naše stranke počutijo poslušane in v celoti vključene. Od drugih se razlikujemo v tem, da je naša prodaja usmerjena izobraževalno. V stranke se poglobimo in jih poučimo o posameznih materialih, prostorskih razporeditvah in barvah, ki se med seboj dopolnjujejo. Trudimo se, da z velikim naborom slik in podrobnimi opisi čim bolj realistično predstavimo izdelek, ki ga naročate.