Fototapete po meri

So vam všeč stvari, ki jih nima nihče drug kot vi? Mi vam lahko izdelamo fototapete po meri vaše stene ali pa s poljubnim motivom. Fototapete lahko izberete iz naših katalogov ali pa nam sami pošljete poljubno fotografijo, ki mora biti ustrezne resolucije, da se lahko ohrani kvaliteta slike. V našem salonu najdete ogromno čudovitih motivov za individualno oblikovanje sten. 

Današnja tehnologija se je tako razvila, da je izbor vzorcev praktično neomejen. Fototapete iz flisa so izdelane iz visoko kakovostnih materialov in odporne na vodo ter svetlobo. Možno je tudi brisanje z vlažno gobico.  Fototapete so dolgo obstojne in jih ni potrebno posebno vzdrževati. Če se vzorca čez čas naveličate se jih enostavno potegne iz stene ob tem pa vaša stena ostane nepoškodovana, saj so fototapete narejene iz posebne vlies tkanine, ki omogoča, da se fototapeta odlepi v enem kosu. S fototapetami lahko ustvarite posebne umetniške ali tridimenzionalne učinke v prostoru. 

S fototapetami lahko vizualno spremenite ali optično povečate prostor.  Da dosežete barvno harmonijo v prostoru izberite takšne, ki bodo skladne z vašim pohištvom in ostalimi stenami v prostoru. Z njimi lahko popestrite spalnice, kuhinje, dnevne prostore, otroške sobe ali pa pisarne na tematiko vašega poslovanja. Naredite si unikaten prostor in si ustvarite dom v katerem boste z veseljem bivali.  Zaupajte nam vaše želje in nas kontaktirajte za več informacij. 

Galerija

Digitalni in umetniški motivi